Dapatkan Sewa Kereta Murah di Melaka dan Ayer Keroh


Kereta Sewa Murah di Melaka? Anda tengah mencari kereta sewa yang murah tetapi selesa dan tip top? Susah mendapat kereta sewa dengan harga yang murah dan mudah?

Teringin nak ronda-ronda di Melaka tetapi tiada kereta yang sesuai? Nak bawa keluarga, kawan, sedara-mara ronda-ronda di Melaka, pergi makan ikan bakar, coconut shake, keria antarabangsa, naik river cruise, menara taming sari atau mandi-manda di Melaka Wonderland, A Famosa atau Bayou Lagoon dan banyak lagi tempat yang anda boleh bawa mereka.

Malas nak naik teksi? Uber? Grabcar? Nak naik kereta sendiri lebih senang pusing-pusing Melaka sebab sekarang dah ada Waze dan Google maps. Zaman sekarang teknologi begitu maju semua maklumat boleh di perolehi di hujung jari.

Bagaimana caranya???. Ini tempat yang anda cari. kami sediakan kereta untuk di sewa bagi memudahkan anda untuk ronda-ronda di Melaka. Kalau nak balik kampung pun tak ada masalah cuma jangan guna untuk race haram atau apa-apa sahaj yang boleh mendatangkan kemudaratan dan menyalahi undang-undang. Lagi satu. Pastikan harga yang termurah yang anda boleh dapat di sini ini –> Hanya dengan Fuad Car Rental Melaka. Ia bukan murah tidak bagus tetapi murah serta berkualiti tau !

Kadar Sewa Kereta 

Proton_IRIZ_1.3_Auto
Saga_FLX_1.3_Auto
Proton IRIZ 1.3 Automatik Proton Saga FLX Plus 1.3 Automatik
Tempoh Sewaan Jumlah Sewa Deposit Tempoh Sewaan Jumlah Sewa Deposit
Satu Hari  RM130.00 RM30.00 Satu Hari  RM130.00 RM30.00
Satu Minggu RM840.00 RM50.00 Satu Minggu  RM840.00 RM50.00
Satu Bulan  RM2,000.00 RM100.00 Satu Bulan  RM2,000.00 RM100.00
Perodua AXIA
PERODUA AXIA Perodua Bezza 1.3 Auto 
Tempoh Sewaan Jumlah Sewa Deposit Tempoh Sewaan Jumlah Sewa Deposit
Satu Hari  RM120.00 RM30.00 Satu Hari  RM130.00 RM30.00
Satu Minggu  RM770.00 RM50.00 Satu Minggu  RM840.00 RM50.00
Satu Bulan  RM1,800.00 RM100.00 Satu Bulan RM2,000.00 RM100.00
Saga Aeroback
Iswara 1.3 Manual
Saga Aeroback Automatik  Proton Saga Iswara 1.3 Manual 
Tempoh Sewaan Jumlah Sewa Deposit Tempoh Sewaan Jumlah Sewa Deposit
Satu Hari  RM80.00 RM30.00  Satu Hari  RM80.00 RM30.00
Satu Minggu  RM490.00 RM30.00 Satu Minggu  RM490.00 RM50.00
Satu Bulan  RM900.00 RM50.00 Satu Bulan  RM900.00 RM100.00Koleksi Kereta Sewa Proton

Saga FLX 1.3, kereta Sedan untuk bajet sederhana. Khas untuk mereka yang cintakan kereta buatan Malaysia. Sesuai untuk family dan travel di sekitar Melaka. Manakala enjinnya dipastikan zero downtime. Dengan ciri designnya yang up to date, memenuhi citarasa semua golongan. Kereta ini di lengkapkan dengan Transmisi CVT yang menyediakan operasi shift-less, kerana mereka mampu untuk terus mengubah nisbah penghantaran dengan cepat, tetapi Proton Saga FLX 1.3 juga membolehkan pengguna untuk mengaktifkan mod nisbah 6-kelajuan maya secara manual melalui butang berhampiran tuil gear.


Proton Iriz, yang dikenal sebagai Proton Global Small Car (GSC) dan Proton Compact Car (PCC) melalui nama kod internal adalah supermini lima pintu yang dibangunkan oleh syarikat automobil Malaysia, Proton.

Semua varian Iriz dilengkapkan dengan VDC (Kawalan Kenderaan Dinamik) yang terdiri daripada ESC, TCS, ABS + EBD, BA dan "Hill Assist".Vehicle Kawalan Dinamik adalah satu siri ciri-ciri keselamatan aktif yang secara automatik mengaktifkan untuk mengelakkan kemalangan. Ia memantau semua stereng dan brek tindakan sepanjang perjalanan. Ia mengurangkan kelajuan enjin dan tekanan brek apabila ia mengesan sebarang "oversteer" atau "understeer" bagi memastikan memastikan sentiasa kekal dalam kawalan.


Bahagian-bahagian kritikal struktur badan adalah lima kali lebih kuat daripada keluli tergalvani biasa untuk melindungi semua penumpang. Struktur badan Proton Iriz ini menggunakan Hot Press Forming (HPF), teknologi Jerman yang dimiliki oleh Proton, kerana sehingga kini, terdapat hanya 6 buah negara di dunia yang mempunyai teknologi ini. Sekiranya berlaku kemalangan, Proton IRIZ secara automatik akan membuka kunci semua pintu untuk pintu kecemasan. Kecederaan pukulan cemeti adalah kejadian yang biasa berlaku apabila kereta yang dipukul dari belakang. Oleh itu, sekatan kepala mengurangkan risiko pukulan cemeti dengan menghalang kepala terjungkit ke belakang terlalu banyak lalu mencederakan leher. Semua 5 kerusi datang dengan 3 mata tali pinggang keledar untuk perlindungan yang lebih baik.


Koleksi Kereta Perodua


Sebut sahaja Axia, semua orang boleh agak kelebihannya di sebalik saiz yang kecil. Kecil bukan sebarang kecil. Kereta compact yang amat menjimatkan minyak berbanding kereta yang lain, mempunyai rekod cemerlang  di atas kertas penggunaan petrol. Selain itu, anda merasa senang untuk parking dan ‘mencilok’ di khalayak ramai ketika jem. Walaubagaimanapun, pemanduan yang berkhemah amat digalakkan. Oh ya… tetapi anda juga mesti menempahnya secepat mungkin kerana ia laris seperti goreng pisang panas.


Kereta Perodua Bezza digemari oleh mereka yang memerlukan ruang bonet yang luas. Dengan keluasan 508 liter Kereta Sewa Bezza Shah Alam mampu memuatkan keseluruhan bagasi penumpang.


Bezza mempunyai sistem brek anti-kunci (ABS) dengan pengagihan daya brek elektronik (EBD) dan bantuan brek (BA), dua beg udara SRS (untuk pemandu dan penumpang hadapan masing-masing) dan penderia undur dua bermata sebagai standard. Varian Advance menerima penarafan 5-bintang NCAP ASEAN, manakala yang lain daripada varian memperoleh taraf 4-bintang.


Dapatkan Kereta Sewa Murah di Melaka  Sekarang!!

163B, Jalan Kesidang 2/13
Taman Kesidang Seksyen 2
75200 Melaka

Website : www.fuadcarrental.my
FB : Kereta Sewa Bandar Melaka dan Ayer Keroh
Mobile Contact : +6 0173169879
Phone : +6 0179527363


Anda tidak perlu pening kepala lagi. Jika mahu tahu lebih banyak koleksi kereta kami boleh terus hubungi atau whatsapp no di atas untuk sebarang tempahan dan pertanyan. Kini segalanya mudah dengan Fuad Car Rental.

Share on Google Plus

About Homestay Keretasewa

Kami menyediakan perkhidmatan homestay dan kereta sewa di bandar Melaka dan Ayer Keroh. Hubungi kami untuk membuat tempahan atau ingin maklumat lanjut

0 comments:

Post a Comment

Komen anda amat dihargai